Voorpret kan beginnen

Leuk dat je komt!

De voorpret kan beginnen! Jullie gaan vijf dagen zorgeloos genieten op Camping Appelsap & zo. Wij hebben er onwijs veel zin in, hopelijk jullie ook. Zijn jullie al beginnen met inpakken? Wij hebben een paklijst voor je gemaakt. Zo weet je wat je zelf moet meenemen én wat wij regelen. Klik hier om de paklijst te zien. Tot snel!

Groetjes Erna, Esther, Anton, Arno & Els

Maak kennis met…

Anton en Ria Hofstede, de campingbeheerders tijdens jullie vakantieweek. Ze zijn gek op fietsen en met de caravan op pad gaan. “Met onze caravan staan wij ook op de camping en zijn de hele week beschikbaar om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Heb je vragen of een probleempje? Bij ons kun je altijd terecht. Wij verheugen ons enorm op jullie komst en het zal voor ons, net als voor jullie, vast een heerlijke vakantieweek worden. Groeten en graag tot ziens in juli. Ria en Anton”.

Maak kennis met…

Arno, Els en dochter Evi! Omdat de camping bij ons thuis is, zul je ook ons vaak zien op de camping. We houden van gezelligheid met vrienden en familie en genieten enorm van ons fijne plekje. Heb je tijdens de vakantie op camping Appelsap & zo vragen, wil je even kletsen of zoek je een vriendinnetje voor op de trampoline? Evi springt graag met je mee. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Campingregels

Omdat wij al onze campinggasten een fijn verblijf willen bieden, hebben we een aantal campingregels opgesteld. Zo kunnen we allemaal vijf dagen zorgeloos genieten. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. Klik hier voor de andere campingregels.