Zien we je daar?

De kampeerplek

Op de camping staan vier 6-persoons tenten. Jouw gezin overnacht in één van deze tenten. Dit zijn compleet ingerichte tenten. Denk aan een fijn luchtbed, slaapzakken en kussens, tafels en stoelen, een kastje voor je spullen. Het is een fijne plek met genoeg privacy maar ook met gezelligheid als je dit wilt.

Faciliteiten

Er is een algemene ruimte op de camping waar je kunt koken en gezellig samen kunt eten met de andere campinggasten. Heb je daar geen behoefte aan? Geen probleem, het is zeker geen verplichting. In deze ruimte staan ook een aantal koelkasten en kasten met eten en drinken. Naast de algemene ruimte zijn er units met toiletten en een douche. Ook is er 24/7 een campingbeheerder aanwezig. Mocht je vragen hebben, dan weet je ons dus snel te vinden!

In de omgeving

Er zijn fietsen waar je met het hele gezin gebruik van kan maken. Op verkenning in de buurt dus! De camping ligt in een groene en bosrijke omgeving. Zo wandel je vanaf de camping via een leuke route naar het kanaal. Neem een dekentje mee vanaf de camping en ga lekker picknicken, een balletje trappen of een stuk wandelen. Op 5 km afstand ligt het dorp Raalte waar je gezellig kunt slenteren en kunt genieten van een ijsje op het terras. Ook zijn er mooie bossen om sportief bezig te zijn. Genoeg te doen dus.

Activiteiten op de camping

Op de camping is er allerlei vermaak. Denk aan een springkussen, trampoline, voetbalveld en allerlei buitenspeelgoed zoals skelters. Ook is er genoeg te knutselen en te kleuren. ‘s Avonds zorgen we voor een kampvuur en kun je nog een balletje werpen op de jeu de boule baan.

We zorgen niet alleen voor activiteiten op de camping, maar ook daarbuiten. Denk aan een dag spelen bij de grootste speeltuin van Overijssel, kanoën/suppen of naar Ballorig. Afhankelijk van het weer maken we de keuze welke activiteiten we gaan doen.