Bedankt!

Zorgeloos genieten

Op pop-up camping Appelsap & zo is dat gelukt! Dankzij jouw ondersteuning, op welke manier dan ook, was de eerste editie in 2023 een feit!

Acht gezinnen hebben vijf dagen lang herinneringen gemaakt en genoten op de camping. Vakantievriendjes gemaakt, meegedaan met leuke activiteiten én met een mooi verhaal weer naar school. Dáár doen we het voor!

Onwijs bedankt!

Anton, Erna, Esther, Arno & Els

Benieuwd naar de camping? Kijk snel!

 

Wat de gasten ervan vonden

 

Wat een warm welkom kregen we bij camping Appelsap & zo. Een prachtig ingerichte tent wachtte op ons en dat was prima vertoeven. We kregen leuke activiteiten aangeboden, passend bij de verschillende leeftijden in ons gezin. Een team van mensen was steeds (wisselend) aanwezig voor een praatje en hulp waar dat nodig was. Verwend met eten & drinken. Wij hebben genoten van begin tot eind!!

******************************

Camping appelsap was een zeer leuke ervaring alles was top geregeld van activiteiten tot het eten en drinken
Het contact met de vrijwillegers was super
Je kon goed bij ze terecht
Erg sosciaal en vriendelijk

******************************

Wat een geweldige ervaring! Onze tijd was ontzettend leuk, hebben heerlijk gegeten, meer dan prima geslapen en de activiteiten waren ook super leuk! We hebben nieuwe herinneringen mogen maken samen, k zou zo vakantie never niet kunnen betalen maar door jullie was et wel mogelijk! Dankjulliewel

******************************

Lieve mensen van de camping!

Wat een ongelofelijke week! Als ik echt alles moet beschrijven wat ons is overkomen dan word dit een erg lang bericht dus ik probeer het iets in te korten door vooral te benoemen dat er geen woorden voor te beschrijven zijn zoveel plezier en liefde hebben wij ontvangen! Ten eerste waren we al uit duizenden gezinnen geselecteerd wat al een wonder op zich is natuurlijk, en dan ook nog zo ontvangen worden, de camping was zo feestelijk, en leuk aangekleed echt alles was zo goed geregeld! Heel veel plezier gehad met de andere drie gezinnen, iedereen speelde leuk en vooral heel lief met elkaar! Ook hield iedereen zich netjes aan de regels, en alles verliep zo soepel, zo sociaal en gezellig met elkaar dat je bij terugkomst thuis het ook wel even ging missen. Nu na een dagje bezinking, en het terug kijken van de foto’s realiseer je je ineens hoe leuk een vakantie eigenlijk kan zijn! En wat zonde dat sommige kinderen dit moeten missen! Onze dank is enorm!

Lieve mensen bedankt voor deze mooie week, geweldige herinneringen en hele mooie vertel momenten op school. Maar ook vanuit ons, dat we de wereld weer kunnen aankijken en zeggen ze bestaan, er bestaan mensen die er willen zijn voor een ander!

Bedankt, bedankt en nogmaals bedankt!

Een hele lieve groet, en onwijze dikke knuffel en veel liefs vanuit Apeldoorn

Mila, Britt en Lennon

En wij als ouders zullen dit nooit vergeten