Activiteiten

Wat is er te doen

Naast de activiteiten op de camping zijn er ook verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Voel je niet verplicht natuurlijk. Als je lekker vijf dagen wilt chillen op de camping, dan geniet je daar lekker van. Alle activiteiten zijn voor eigen risico zoals bijvoorbeeld zwemmen.

Maandag

Welkom! Leuk dat jullie er zijn! Nadat je je tas hebt uitgepakt, kun je leuke activiteiten te doen op de camping zoals knutselen en spelletjes doen. Je kunt ook een rondje op een van de skelters rijden. ’s Avonds organiseren we een jeu-de-boule competitie voor wie dat leuk vindt (als het droog is) en natuurlijk kan er worden gevoetbald. Lekker de camping ontdekken dus. En bij mooi weer steken we in de avond het kampvuur aan zodat we lekker marshmallows kunnen roosteren.

Het programma per dag vind je hieronder. Daarnaast zijn er een aantal activiteiten waar je zelf naar toe kunt fietsen, deze zie je onderaan de pagina. Regent het? Dan brengen we je in overleg met de auto als je geen eigen auto hebt. En check de openingstijden even goed op de website van de activiteiten! 

Dinsdag

Op dinsdag staat een bezoek aan de Flierefluiter op de planning. De grootste speeltuin van Overijssel. Met een kinderboerderij, binnen- en buitenspeeltuin en nog veel meer. Regent het? Dan is de Flierefluiter ook leuk om naar toe te gaan! Schijnt de zon? Ook is er een zwembad (50 cm diep) dus neem je zwemkleding mee! Klik hier om te zien wat er allemaal te doen is.
Adres: Hogebroeksweg 15, Raalte

Woensdag

We gaan naar Avonturenpark Hellendoorn! Een pretpark vol met achtbanen, glijbanen en een wildwaterbaan. Leuk voor jong en oud! Ook is er een waterpark met gave glijbanen aanwezig. Nemen jullie je zwemkleren mee als het lekker weer is? En neem je zwembandjes mee als je geen zwemdiploma hebt, en blijf onder begeleiding. Kijk hier voor alles wat er te doen is!

Donderdag

De kinderen die een zwemdiploma hebben, kunnen in de ochtend samen met hun ouder(s) gaan kanoën of suppen bij De Wilgenwaerd in Nijverdal. Als het regent organiseren zij daar een Escaperoom, leuk voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. 

Voor de jongeren kinderen staat er een bezoek aan Ballorig op de planning.

Wil je lekker je eigen weg gaan? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan één van de andere activiteiten onderaan de pagina, of trek je eigen plan :).

De dag sluiten we om 17.00 uur af met een gezamenlijke barbecue op de camping. 

Vrijdag

Op de laatste dag hebben we geen geplande activiteiten, dus je kunt rustig je tas inpakken. Er zijn een aantal activiteiten waar je zelf naar toe kunt nadat je de camping hebt verlaten, deze zie je onderaan de pagina.

Om elf uur nemen we weer afscheid van iedereen en sluit de camping. 

Zelf te kiezen!

Naast de activiteiten hierboven is er nog veel meer te doen. Je kunt zelf kiezen wat je wanneer wilt doen en de meeste activiteiten zijn op fietsafstand van de camping. Is het slecht weer? Dan spreken we gezamenlijk wat af qua vervoer.

Wil je een van deze activiteiten doen, laat het ons dan weten, dan regelen we het voor je. 

 • Heidepark: klimmen, spelen, kabouterbos, kabouterpad en zwemmen in de zwemplas. Wil je gebruikmaken van het klimbos? Super leuk, geef het van te voren even door bij ons. Je moet 1.30 meter lang zijn en onder begeleiding van een ouder. Het kabouterbos is vooral leuk voor de kleintjes, de zwemplas voor iedereen!
  Adres: Zwembadlaantje 8, Lemelerveld
 • IJsje eten bij de Rosahoeve: IJssalon met ijs van de boerderij, met een speeltuin erbij.
  Adres: Waalweg 2, Raalte
 • Binnenzwembad het Ravijn: als het minder mooi weer is, dan kun je heerlijk binnen zwemmen.
  Adres: Piet Heinweg 16, Nijverdal
 • Midgetgolfen op camping Luttenberg. Deze activiteit is vooral leuk als het lekker weer is.
  Adres: Heuvelweg 9, Luttenberg
 • Op de Dagcamping Luttenberg staan allerlei speeltoestellen, is een toilet aanwezig en kun je lekker de natuur in. Bekijk hier de belevingsroute.
  Adres: Bergweg 5, Luttenberg
 • Of ga lekker op de fiets of wandelend door de omgeving natuurlijk!

En ben je opzoek naar andere tips of heb je vragen? Laat het ons weten! We helpen je graag verder en denken mee over een leuke combinatie van activiteiten.